Marketing firmy prodávající výrobky z konopí - Hubáčková, Miroslava (2011)
Bakalářská práce Marketing firmy prodávající výrobky z konopí je zaměřena na marketingovou komunikaci společnosti CANABEST s.r.o. a zjištění povědomí veřejnosti o výrobcích z konopí, který probíhal na základě dotazníkového šetření. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popisovány pojmy související s marketingem, marketingovou komunikací a jejími nástroji, dále je zaměřena na konopí a jeho využití. Praktická část se zaměřuje na marketingovou komunikaci firmy CANABEST s.r.o. a dále jsou zde analyzovány výsledky průzkumu. Výsledky by měly sdělit, zda lidé vědí o výrobcích z konopí, z čeho jsou vyrobeny a zda je využívají nebo si pod nimi představují pouze drogu. Dále by z výsledků mělo být patrné povědomí o firmě CANABEST s.r.o. a jejich výrobcích.