Marketing firmy prodávající výrobky z konopí - Hubáčková, Miroslava; Zamazalová, Marcela; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce Marketing firmy prodávající výrobky z konopí je zaměřena na marketingovou komunikaci společnosti CANABEST s.r.o. a zjištění povědomí veřejnosti o výrobcích z konopí, který probíhal na základě dotazníkového šetření. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popisovány pojmy související s marketingem, marketingovou komunikací a jejími nástroji, dále je zaměřena na konopí a jeho využití. Praktická část se zaměřuje na marketingovou komunikaci firmy CANABEST s.r.o. a dále jsou zde analyzovány výsledky průzkumu. Výsledky by měly sdělit, zda lidé vědí o výrobcích z konopí, z čeho jsou vyrobeny a zda je využívají nebo si pod nimi představují pouze drogu. Dále by z výsledků mělo být patrné povědomí o firmě CANABEST s.r.o. a jejich výrobcích.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses