Fotovoltaika v ČR v rámci energetické politiky EU - Ullrych, Radek; Němcová, Ingeborg, 1957-; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Energetická politika EU tlačí členské státy k stále většímu využití obnovitelných zdrojů energie. Jedním z nejvíce diskutovaných se v rámci České republiky stala v posledních letech výroba energie z fotovoltaiických elektráren. Bakalářská práce nejprve hodnotí přístup EU k OZE a jejich podpoře a ukazuje implementaci evropských norem do českého zákona. Dále se snaží přijít na to, co vedlo k masivnímu nárůstu investic do FVE, a také obsahuje podnikatelský plán společnosti Jihospol a.s., majitele fotovoltaické elektrárny.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses