Prostriedky pre analýzu správania sa použivateľov siete Twitter - Zoričák, Miroslav; Jandoš, Jaroslav; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Ľudia zapojení do elektronických sociálnych sietí vykazujú určité vzory vo svojom správaní, ktoré vychádzajú z podobných vzorov, objavujúcich sa v konvenčných sociálnych sieťach. V tejto práci sa pokúsim popísať niektoré druhy tohoto správania, ako sa manifestujú v sieti Twitter a ako je možné ich aplikovať pri skúmaní predchádzajúcom marketingovej kampani v organizácii, ako aj pri analyze dopadov tejto kampane po jej skončení. Z praktického hľadiska sa pokúsim aplikovať tieto poznatky na realistickom príklade kampane na podporu predaja a zvýšenie počtu nasledovníkov.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses