Akviziční proces nestátního zdravotnického zařízení Clinicum a.s. - Nejepsová, Lucie; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se primárně zaměřuje na analýzu jednotlivých kroků akvizičního procesu s ohledem na obor zdravotnictví. V teoretické části jsou čtenáři seznámeni s důvody a předpoklady vedoucí ke kvalitní akvizici i s obecným modelem akvizičního projektu. V dalších částích jsou analyzovány specifika ve zdravotnictví včetně vztahů se zdravotními pojišťovnami, které hrají nezanedbatelnou roli v tomto sektoru. Praktická část pak uplatňuje získané poznatky a aplikuje je na reálnou akvizici společnosti Clinicum, a.s. vlastnící nestátní zdravotnické zařízení.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses