Finanční analýza podniku RayService a.s. - Gabriel, Michal (2011)
Cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat finanční analýzu podniku RayService, a.s., a to za sledované období let 2005-2009. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, a to části teoretické a části praktické. Konkrétně jsem se v práci zabýval horizontální a vertikální analýzou, poměrovými ukazateli a bankrotními a bonitními modely.