Finanční analýza podniku RayService a.s. - Gabriel, Michal; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat finanční analýzu podniku RayService, a.s., a to za sledované období let 2005-2009. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, a to části teoretické a části praktické. Konkrétně jsem se v práci zabýval horizontální a vertikální analýzou, poměrovými ukazateli a bankrotními a bonitními modely.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses