Návrh marketingové strategie Altus Software - Ostrý, Marek (2011)
Návrh marketingové strategie Altus Software je práce, která se zabývá marketingovou strategií IT společnosti dodávající ERP řešení na trhu malých a středních firem. V práci se využívá teoretických poznatků z oblasti strategického marketingového řízení a praktických znalostí autora z oboru informačních systémů ERP. Cílem práce je vypracovat marketingovou strategickou analýzu a v návaznosti na ni vytvořit návrh marketingové strategie. Začátek praktické části popisuje společnost Altus Software a umožňuje i neznalému čtenáři pochopit smysl podnikání společnosti. V průběhu analýzy autor dochází k závěru, že potencionál trhu není využitý a je možné podnikání společnosti dále rozvíjet. Většina obav, které se v praxi objevují, je postavena na nesprávných hypotézách a autor je vyvrací.