Reforma účetnictví územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách města Veltrusy - Koldinská, Alena (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá reformou účetnictví státní správy a především jejím dopadem na územní samosprávné celky. V první části je popsána reforma z legislativního a teoretického hlediska a jsou uvedeny všechny významné změny pro účetní jednotky. Druhá praktická část se zaměřuje na konkrétní město Veltrusy a porovnává celkové hospodaření města a jeho účetní výkazy za rok 2009 a 2010.