Reforma účetnictví územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách města Veltrusy - Koldinská, Alena; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá reformou účetnictví státní správy a především jejím dopadem na územní samosprávné celky. V první části je popsána reforma z legislativního a teoretického hlediska a jsou uvedeny všechny významné změny pro účetní jednotky. Druhá praktická část se zaměřuje na konkrétní město Veltrusy a porovnává celkové hospodaření města a jeho účetní výkazy za rok 2009 a 2010.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses