Využití technologií .NET 3.0 a 3.5 při vývoji webových aplikací - Šmolík, Marek; Buchalcevová, Alena, 1958-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zaměřuje především na vybrané technologie, které přináší platforma .NET verze 3.0 a verze 3.5 využitelné při programování webových aplikací. Tyto technologie následně představuje a to jak z teoretického tak i praktického pohledu. Představovány jsou technologie jako WCF nebo ADO.NET entity framework. Práce je určena převážně pro čtenáře programátory, nicméně nejsou nutné žádné znalosti technologií zde jmenovaných. Cílem práce je seznámit čtenáře s přínosy těchto verzí .NET pro jejich praxi a pomoci jim se rozhodnout, zda-li je pro ně zajímavá a mohli by ji využít.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses