Sociální síťě a jejich využítí v komerční sféře - Dvořák, Oskar; Pavlíček, Antonín, 1977-; Dalihod, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce pojednává o sociálních sítích od jejich historických kořenů až do současnosti, kdy díky využití moderních informačních technologií dochází k prudkému vzestupu na jejich oblibě jak mezi lidmi, tak i mezi firmami, pro které mohou být cestou ke zvyšování zisku díky možnosti prezentace jejich výrobků a služeb, náboru nových zaměstnanců a komunikaci s okolím. Vzhledem k rychlému růstu sociálních sítí v letech minulých je třeba neopomenout ani předpoklady vývoje v letech budoucích. Problematika sociálních sítí je zkoumána z hlediska příležitostí, které jejich používání přináší. Co se týče komerční sféry v České republice a její působení v oblasti sociálních sítí, je třeba zohlednit zaměření firmy, její velikost a nepřímo i její vliv na českém trhu. Pomocí průzkumu jednotlivých sociálních sítí, dotazování firem, čtení internetových zdrojů a různých odborných publikací bylo dosaženo cílů bakalářské práce.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses