Zhodnocení komunikační kampaně kliniky GHC v rámci reality show Mladší o pár let II - Váňová, Michaela; Karlíček, Miroslav, 1979-; Chytková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce analyzuje účinnost komunikační kampaně kliniky GHC v rámci reality show Mladší o pár let II. Pro kompletní zhodnocené dané marketingové činnosti byly provedeny tři analýzy: analýza účinnosti kampaně z hlediska kliniky GHC jakožto zadavatele kampaně, analýza účinnosti kampaně s ohledem na sledovanost pořadu Mladší o pár let II a analýza účinnosti kampaně na základě kvalitativního výzkumu cílové skupiny kliniky GHC.
Vedoucí práce: Miroslav Karlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses