Poskytování dárků a vzorků obchodním partnerům z daňového pohledu (DPH, daň z příjmů) - Tylšarová, Ivana (2011)
Bakalářská práce pojednává o tom, jakým způsobem přistupují k problematice poskytování dárků a vzorků obchodním partnerům daň z příjmů a daň z přidané hodnoty. Obě tyto daně problematiku řeší, avšak každá trochu jiným způsobem. V následujícím textu tyto přístupy nejen zanalyzuji, ale provedu také jejich vzájemnou komparaci.