Poskytování dárků a vzorků obchodním partnerům z daňového pohledu (DPH, daň z příjmů) - Tylšarová, Ivana; Říhová, Lucie; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce pojednává o tom, jakým způsobem přistupují k problematice poskytování dárků a vzorků obchodním partnerům daň z příjmů a daň z přidané hodnoty. Obě tyto daně problematiku řeší, avšak každá trochu jiným způsobem. V následujícím textu tyto přístupy nejen zanalyzuji, ale provedu také jejich vzájemnou komparaci.
Vedoucí práce: Lucie Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses