Proces zavádění nových výrobků společnosti McDonald ´s - Vaňková, Kateřina; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá způsobem zavádění nových výrobků společnosti McDonald's. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o základních pojmech obecného marketingu. Jsou to: SWOT analýza, marketingové komunikace, marketingové strategie a komunikační mix. V praktické části je představena historie společnosti, společenská odpovědnost a základní principy. Dále je práce zaměřena na jednotlivé způsoby hledání inspirace při vytváření nových produktů, kampaně, způsoby testování a zavádění výrobků přímo v restauraci. Cílem této bakalářské práce je tedy analyzovat, jak jsou nové výrobky společnosti McDonald's zaváděny v České republice a na základě této analýzy navrhnout zlepšení této strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses