Dopady finanční a ekonomicko krize na finanční trhy, zejména na pojišťovnictví - Horáčková, Jana (2011)
Bakalářská práce se zabývá dopady ekonomické krize na finanční trhy, zejména na pojišťovnictví. Smyslem práce bylo podat souhrnný pohled na vývoj finanční krize ve světě i v České republice, na její příčiny a především na důsledky. Z hlediska dopadů krize na finanční trhy jsou v práci srovnávány různé světové regiony i konkrétní segmenty finančních trhů. Největší pozornost je věnována pojišťovacímu sektoru.