Dopady finanční a ekonomicko krize na finanční trhy, zejména na pojišťovnictví - Horáčková, Jana; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá dopady ekonomické krize na finanční trhy, zejména na pojišťovnictví. Smyslem práce bylo podat souhrnný pohled na vývoj finanční krize ve světě i v České republice, na její příčiny a především na důsledky. Z hlediska dopadů krize na finanční trhy jsou v práci srovnávány různé světové regiony i konkrétní segmenty finančních trhů. Největší pozornost je věnována pojišťovacímu sektoru.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses