Ochrana spotřebitele a nakupování na internetu - Blažková, Lenka; Hásová, Jiřina, 1954-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce je věnována problematice ochrany spotřebitele při nakupování na internetu. Cílem je vybrat konkrétní právní úpravu týkající se internetového nakupování a zjistit zejména povinnosti prodávajících a práva kupujících při uplatňování odpovědnosti za vady. Část práce je věnována také spotřebitelským sporům, způsobům jejich řešení a orgánům, které při nich mohou být nápomocné. Poslední součástí práce je analýza internetového nakupování včetně dotazníkového průzkumu a analýzy vybraných internetových obchodů.
Vedoucí práce: Jiřina Kotoučová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses