Bankovní pobočka, změna jejího charakteru a její význam v současném českém bankovnictví. - Musilová, Markéta; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá významem a postavením bankovní pobočky v komunikační síti banky. Pozornost je věnovaná transformačním procesům, které významným způsobem ovlivnily roli a funkce bankovní pobočky za posledních více než 20 let. Hlavní faktory, které zapříčinily změnu charakteru bankovních poboček jsou analyzovány na vzorku čtyř konkrétních konceptů konkurenčních bank. Jedná se o koncept bezpobočkového bankovnictví Expandia Banky, dále projekt bankovních kiosků, jejichž hlavní charakteristiky jsou demonstrovány na příkladu Volksbank Shopu a mKiosku a model franšízové bankovní pobočky, který je charakterizován jak v obecné rovině, tak i na úrovni konkrétního příkladu reprezentovaného UniCredit Bank Expres.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses