Testování Fed modelu - Hříbalová, Pavlína; Musílek, Petr, 1965-; Havlíček, David, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce se zaměřuje na testování Fed modelu a jeho praktickou využitelnost na reálných datech. Vychází z Gordonova modelu a modelu oceňování aktiv (CAPM), vysvětluje základní charakteristiky Fed modelu a popisuje odvození z Gordonova modelu. Práce ukazuje možné nedostatky Fed modelu. Zahrnuje testování praktické využitelnosti Fed modelu na americkém, britském a německém trhu v období 1979 --2011. Závěr práce pojedná o možných důvodech vývoje Fed modelu v období 2002 -- 2011.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses