Systémy pro správu hesel - Fiala, Lukáš; Pavlíček, Luboš; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem je popsat a porovnat programy a aplikace na správu hesel pro jednotlivce či menší týmy. Příkladem mohou být aplikace KeePass, Password Safe, CodeWallet Pro či eWallet. Další skupinou jsou on-line správci hesel jako je LastPass či RoboForm. Do kritérií může být zahrnuta podpora synchronizace, podpora sdílení v týmu či ochrana proti keyloggerům (při automatickém doplňování).
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses