Finanční analýza firmy Barum Continental spol. s r.o. - Oukropec, Jiří (2011)
Bakalářská práce nazvaná "Finanční analýza firmy Barum Continental spol. s r.o." provádí rozbor finančního zdraví a stability podniku. Je rozdělená do dvou částí. První část je metodická a zabývá se samotným předmětem finanční analýzy a zaměřuje se na některé její konkrétní techniky. Druhá část je praktická, která navazuje na metodickou část. Je v ní představena společnost Barum Continental spol. s r.o. a následuje aplikace poznatků z první části na tuto společnost v praxi. Společnost je sledována v letech 2007 až 2009. V závěru jsou shrnuty dosažené výsledky a závěrečné zhodnocení.