Finanční analýza firmy Barum Continental spol. s r.o. - Oukropec, Jiří; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce nazvaná "Finanční analýza firmy Barum Continental spol. s r.o." provádí rozbor finančního zdraví a stability podniku. Je rozdělená do dvou částí. První část je metodická a zabývá se samotným předmětem finanční analýzy a zaměřuje se na některé její konkrétní techniky. Druhá část je praktická, která navazuje na metodickou část. Je v ní představena společnost Barum Continental spol. s r.o. a následuje aplikace poznatků z první části na tuto společnost v praxi. Společnost je sledována v letech 2007 až 2009. V závěru jsou shrnuty dosažené výsledky a závěrečné zhodnocení.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses