Účetní zobrazení zásob v podniku - Čechová, Petra; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce "Účetní zobrazení zásob v podniku" je zaměřena na zásoby. V prvním části práce jsou zásoby rozebrány v prostředí české legislativy. Oceňování zásob je věnována velká část práce. Oceňovací techniky jsou vysvětleny na příkladech. V práci jsou také využity informace o oceňování z výročních zpráv několika podniků. Druhá část se věnuje zásobám z hlediska Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. V závěru práce je srovnání českých a mezinárodních účetních standardů.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses