Vernostné programy a ich vplyv na spotrebiteľa - Rothmajerová, Jaroslava; Ryšavá, Monika; Maláčová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práca je zameraná na vernostné programy. Jej cieľom je poukázať ako vernostný program funguje na konkrétnom príklade a v závere určiť možné vplyvy programu na spotrebiteľa. V teoretickej časti je poukázané na to, kde sa vernostné programy v rámci celkového marketingu nachádzajú. Ďalej sa práca venuje médiám, ktoré vernostné programy využívajú k marketingovej komunikácii. V praktickej časti je analyzovaný vernostný program spoločnosti Nestlé, ktorý je zameraný na detského spotrebiteľa. Súčasťou tejto časti je analýza povedomia a spokojnosti s vernostným programom na základe dotazníkového vyšetrovania. Taktiež sa tu nachádzajú spomínané vplyvy na spotrebiteľa, ktoré vychádzajú z princípu fungovania vernostného programu a výstupu z dotazníkov. Záver patrí celkovému zhrnutiu práce a zhodnoteniu dosiahnutých cieľov.
Vedoucí práce: Monika Ryšavá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses