Reklama a její vnímání mladými lidmi - Bárta, Martin (2011)
Práce se zabývá problematikou vnímání reklamy mladými lidmi. První část shrnuje teoretická fakta - postavení reklamy v rámci marketingu, pozitiva a negativa reklamy, kognitivní vnímání a dotazníkové šetření. Druhá část je věnována výzkumu. Vyplývá z něj silně negativní vztah mladých k reklamě. V závěru jsou všechny poznatky shrnuty.