Evropská dopravní politika letecká doprava - Kočí, Luboš; Němcová, Ingeborg, 1957-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Letecká dopravní politika se oficiálně stala součástí společné dopravní politiky Společenství v roce 1987. Hlavním cílem mé práce je zachytit chronologický vývoj letecké dopravní politiky EU se zaměřením na liberalizační proces letecké dopravy a jeho dopad na vnitřní letecký trh EU. Práce je rozdělena na tři části. V první části je obecně charakterizována současná podoba letecké dopravy, ve druhé se pak zabývám charakteristikou evropské letecké dopravy a jejím významem pro EU, jejími výkony a dalšími údaji. Poslední, hlavní a nejobsáhlejší část práce je zaměřena na vlastní chronologický vývoj letecké dopravní politiky EU, první fází liberalizačního procesu počínaje a pohledem do budoucnosti konče.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses