Elektronické platební prostředky - Jirásek, Tomáš; Kiovský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce je zaměřená na historii, druhy a moţnosti vyuţití elektronických platebních prostředků. Snaţí se o zachycení veškerých typů těchto médií. Největší část je věnována jejich vyuţití v praxi. V jedné z částí se věnuji vyuţití platebních prostředků ve světě internetu a s tím související otázky jejich bezpečnosti. Srovnávám prostředky vyuţívané u nás a ve světě.
Vedoucí práce: Tomáš Kiovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses