Penetrační testování serverů - Vovesný, Martin; Pavlíček, Luboš; Bykadorov, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou hodnocení bezpečnosti počítačové sítě za pomoci nástrojů penetračního testování. Autor si klade za cíl otestovat servery konkrétní společnosti a zhodnotit jejich bezpečnost z hlediska potenciálních síťových útoku. Autor při samotném penetračním testování vychází z již známých a ověřených metodik, stejně tomu je i v případě používaných nástrojů, které mají prokazatelnou praktickou využitelnost.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses