Strategické plánování a měření efektivnosti v galeriích - Matějková, Vendula; Matyáš, Ondřej, 1979-; Jindra, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Předmětem práce je strategické plánování a hodnocení efektivnosti v neziskovém sektoru s praktickou aplikací na muzeum umění. První část přibližuje proces strategického plánování a metody hodnocení efektivnosti využívané neziskovými organizacemi. Prostor je věnován také tvorbě mapy strategie podle Kaplana a Nortona. V druhé části práce je vytvořena mapa strategie pro českou regionální galerii a je popsáno její další využití k podpoře strategického řízení.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses