Financování obcí a měst – analýza financování odpadového hospodářství města Jablonné nad Orlicí v letech 2000-2010 - Prudilová, Jitka; Maaytová, Alena; Pavlisová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá odpadovým hospodářstvím města Jablonné nad Orlicí. První kapitola je zaměřena na obecnou charakteristiku obce, ve druhé kapitole je provedena analýza vývoje příjmů a výdajů rozpočtu města v období 2000 -- 2010. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola, je zaměřena na analýzu příjmů a výdajů v oblasti odpadového hospodářství města, vývoje množství vyprodukovaného odpadu a porovnání celkových příjmů a výdajů v odpadovém hospodářství.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses