Účtování měnových kontraktů - Jílková, Simona; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Pro zpracování své bakalářské práce jsem si vybrala téma účtování měnových kontraktů. Tyto formy termínovaného obchodu na devizových trzích se stávají poslední dobou čím dál více rozšířené, jednak z důvodu možnosti krytí rizika vyvolaného volatilitou kursu, jednak možností arbitráže nebo také spekulace. Hlavním cílem této práce je tedy poskytnout čtenáři pohled na jejich podstatu, fungování a v neposlední řadě na jejich ocenění a zobrazení v účetnictví.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses