Dlouhodobý hmotný majetek dle českých účetních standardů a IFRS - Střelcová, Jana (2011)
Práce je zaměřena na dlouhodobý hmotný majetek z hlediska Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. V prvních dvou částech je každý tento přístup jednotlivě definován. Třetí část je věnována následnému porovnání a stanovení zásadních rozdílů.