Dlouhodobý hmotný majetek dle českých účetních standardů a IFRS - Střelcová, Jana; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce je zaměřena na dlouhodobý hmotný majetek z hlediska Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. V prvních dvou částech je každý tento přístup jednotlivě definován. Třetí část je věnována následnému porovnání a stanovení zásadních rozdílů.
Vedoucí práce: Mariana Valášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses