Umění jako investice - Paterová, Kateřina; Tyslová, Irena; Juračková, Simona, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem bakalářské práce je umění jako investice. Definuje a popisuje základní pojmy a hlavní aktéry figurující na trhu s uměním. Zahrnuty jsou údaje nejen ze světového trhu s uměním, ale pro srovnání jsou přiložené také údaje vztahující se k České Republice. V další části jsou popsány metody a praktické kroky, které se využívají při oceňování uměleckých děl. Ke konci práce jsou uvedeny strategie pro investice do umění a předpokládaný vývoj trhu s uměním do budoucna.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses