Porovnání daňové evidence s účetnictvím - Heczková, Dorota (2011)
Cílem této bakalářské práce je porovnat daňovou evidenci s účetnictvím. Teoretická část se zabývá základními pojmy týkajícími se obou evidencí. Součástí práce je postup při přechodu z daňové evidence na účetnictví. Završením teoretické části je shrnutí výhod a nevýhod jednotlivých druhů evidence. V praktické části je znázorněn příklad individuálního podnikatele jak z hlediska daňové evidence, tak z pohledu účetnictví.