Porovnání daňové evidence s účetnictvím - Heczková, Dorota; Nováková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této bakalářské práce je porovnat daňovou evidenci s účetnictvím. Teoretická část se zabývá základními pojmy týkajícími se obou evidencí. Součástí práce je postup při přechodu z daňové evidence na účetnictví. Završením teoretické části je shrnutí výhod a nevýhod jednotlivých druhů evidence. V praktické části je znázorněn příklad individuálního podnikatele jak z hlediska daňové evidence, tak z pohledu účetnictví.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses