Vývoj struktury devizového trhu - Hakobyan, Ani; Brůna, Karel, 1973-; Čermáková, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá popisem nástrojů pro fungování devizového trhu a analýzou vývoje podílu jednotlivých faktorů trhu v průběhu posledních 15 let. Práce se skládá ze dvou části. První část zahrnuje popis světového devizového trhu,jeho historii, geografické koncentrace trhu, subjekty a také finanční instrumenty. Druha část se zabývá analýzou devizového trhu na území České republiky a jeho komparace s tranzitivními ekonomikami, jakými jsou Polsko, Maďarsko a Slovenská republika.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses