Srovnání lékové politiky v ČR a ve Francii - Jelínková, Věra; Maaytová, Alena; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Hlavním cílem této práce je porovnat lékovou politiku České republiky a Francie z hlediska naplňování jejích dílčích cílů. První kapitola charakterizuje českou lékovou politiku, kapitola druhá se věnuje francouzské lékové politice. Třetí kapitola srovnává obě lékové politiky na základě zdravotních ukazatelů, dle veřejných výdajů na léky a zejména porovnává nástroje, které lékové politiky používají k dosažení specifických dílčích cílů. V závěru jsou navržena opatření, kterými by se mohla inspirovat česká léková politika od francouzské.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses