Právní ochrana spotřebitele se zaměřením na regulaci kouření a reklamu tabákových výrobků - Pekárek, Kamil; Boháček, Martin, 1947-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá vývojem právní úpravy regulace reklamy tabákových výrobků a jejím současným stavem, spornými případy ve věci tabákové reklamy, úpravami v EU a srovnává je se stavem v USA. Zabývám se srovnáním efektivit a snažím se nalézt pozitivní a negativní stránky jednotlivých úprav. V další části sleduji vývoj právní úpravy regulace kouření v ČR a jiných vybraných státech. Na závěr zhodnocuji efektivitu a výsledné důsledky všech těchto regulací.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses