Finanční analýza podniku Metrostav a.s. - Ambros, Lukáš; Klečka, Jiří, 1966-; Holá, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Metrostav a.s v letech 2005 až 2009. V první teoretické části práce jsou definovány metody a způsoby používané k určení finanční pozice podniku (poměrové ukazatele, ukazatele likvidity, ukazatele zadluženosti a další). V druhé praktické části jsou tyto metody a postupy aplikované na společnost Metrostav a.s. Informace potřebné k vypracování finanční analýzy jsem zjistil z výročních zpráv podniku.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses