Financování, účetnictví a informační systémy veřejné správy v podmínkách městské části hl. m. Prahy - Fišerová, Pavla (2011)
Předmětem bakalářské práce "Financování, účetnictví a informační systémy veřejné správy v podmínkách městské části hl. města Prahy" je postavení městských částí hl. města Prahy v rámci veřejného sektoru, jejich charakteristika a způsob financování. Dále pak vývoj zpracování účetnictví a jeho současné řešení. Další část se zaměřuje na integrační vazby informačních a kontrolních systémů. Zejména na implementaci systému PROXIO, který je v závěru práce hodnocen zpracováním SWOT analýzy. V jednotlivých částech bakalářské práce je nejdříve popsáno obecné řešení platné pro městské části hl. města Prahy, které je potom podrobněji konkretizováno v podmínkách Městské části Prahy 3.