Business Case pro zavedení CRM - Šmíd, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se věnuje teorii business case. Dále jsou v práci vysvětleny základní principy CRM (Customer Relationship Management) a v neposlední řadě je uvedena praktická ukázka business case ze zavedení CRM do telekomunikační společnosti. Práce vznikla na základě konzultací problematiky se seniorním manažerem ze společnosti Accenture v kombinaci s detailní analýzou veškerých relevantních materiálů. Přínosem práce je poukázání na postup a metodiku, jak se tvoří business case ve společnosti Accenture. V první části se práce zabývá teorií business case, jednotlivými kroky a způsobem tvorby a ukázkou metod. V druhé části práce vysvětluje teorii CRM v podmínkách telekomunikační společnosti. Ve třetí části práce rekapituluje business case pro telekomunikační společnost.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses