Dopady hospodářské krize na příjmy obce - Bendová, Veronika; Sedmihradská, Lucie; Dugová, Alena, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá "Dopady hospodářské krize na příjmy obce". Analyzuje příjmy konkrétní vybrané obce v letech 2008 až 2010 a zjišťuje, jakým způsobem se různé typy obecních příjmů vyvíjely. Závěr práce analyzuje příjmy obcí v České republice jako celku a porovnává výsledky obou provedených analýz. Zjišťuje, že hospodářská krize na příjmy obcí dopadla, ne však rovnoměrně a na všechny druhy příjmů. Nejvíce ovlivnila daňové příjmy, podepsala se ale i na kapitálových příjmech. U ostatních příjmů nelze změny jednoznačně označit jako způsobené hospodářskou krizí.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses