Hypoteční úvěry - Prenerová, Monika; Kiovský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na neúčelové hypoteční úvěry, známé pod názvem americká hypotéka. Cílem práce je vytvořit přehled o sjednávání hypotečního úvěru a zjistit, zda banky v ČR uvádějí pravdivé RPSN u americké hypotéky. Obecná část obsahuje popis hypotečních úvěrů a průběh sjednávání hypotečního úvěru. Aplikační část je zaměřená na porovnávání skutečné RPSN a RPSN uváděnými bankami a sledování dodržování informační povinnost ze strany bank.
Vedoucí práce: Tomáš Kiovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses