Plánovanie, tvorba a propagácia B2C internetového obchodu - Hajduček, Peter; Pavlíček, Antonín, 1977-; Hlinka, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cieľom tejto bakalárskej práce je poskytnúť ucelený pohľad na problematiku plánovania, tvorby a propagácie internetového obchodu. S rastúcim konkurenčným bojom medzi obchodmi má kvalita webovej stránky a jej propagácia stále väčšiu dôležitosť pre obchodný úspech. Hlavným ťažiskom je analýza kľúčových slov, optimalizácia pre vyhľadávače a propagácia na sociálnych sieťach. Táto bakalárska práca je rozdelená na niekoľko hlavných kapitol. Na začiatku je predstavenie a stručný rozbor najúspešnejších internetových obchodov vo svete aj v Českej republike. Postupne sa venujem analýze kľúčových slov, tvorbe mapy webovej stránky a príprave obsahových textov. Nasleduje kapitola o použiteľnosti a prístupnosti webových stránok a prehľade možností technického riešenia internetového obchodu. Po spustení webovej stránky sa zaoberám Search engine marketingom, marketingom na sociálnych sieťach a ďalšími možnosťami on-line marketingu. Záverečná kapitola teoretickej časti je venovaná vyhodnocovaniu kampaní pomocou nástroja Google Analytics. Praktickou časťou bakalárskej práce je aplikácia navrhovaných postupov na vlastný internetový obchod so športovou obuvou - Footshop. Tento internetový obchod vznikal ako reálny projekt počas písania.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses