Podnikatelský plán lezecké stěny - Damašek, Jan (2011)
Tato bakalářská práce má za cíl vypracovat ekonomický investiční projekt výstavby horolezecké stěny. V současnosti je lezení na umělých stěnách stále se rozvíjejícím sportem a tato práce má poskytnout sondu do tohoto sportovního odvětví a zhodnotit jaké je podnikání v oblasti sportovního vyžití. Vypracováním podnikatelského plánu na provoz lezecké stěny chci zjistit, zda je podnikání v tomto odvětví výhodné či nikoliv a zda bych tento podnikatelský plán byl schopen v budoucnu realizovat.