Podnikatelský plán lezecké stěny - Damašek, Jan; Kotáb, Jiří; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce má za cíl vypracovat ekonomický investiční projekt výstavby horolezecké stěny. V současnosti je lezení na umělých stěnách stále se rozvíjejícím sportem a tato práce má poskytnout sondu do tohoto sportovního odvětví a zhodnotit jaké je podnikání v oblasti sportovního vyžití. Vypracováním podnikatelského plánu na provoz lezecké stěny chci zjistit, zda je podnikání v tomto odvětví výhodné či nikoliv a zda bych tento podnikatelský plán byl schopen v budoucnu realizovat.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses