Podnikateľský plán - Jankovič, Maroš (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá spracovaním podnikateľského plánu ako nástroja na interné rozhodovanie vo vnútri firmy alebo pri založení nového podniku. V teoretickej časti sa práca venuje základným znalostiam potrebným k vypracovaniu podnikateľského plánu. V praktickej časti je podnikateľský plán novo vznikajúceho kuchynského štúdia, pomocou ktorého sa snažíme zistiť, či je tento podnikateľský zámer ekonomicky rentabilný.